Burgemeester sluit drugswoning Reaal

Burgemeester Nieuwenburg heeft op dinsdag 6 maart een drugswoning aan de Reaal in Hoorn voor drie maanden gesloten.

In de woning zijn hennepproducten en hennepverpakkingsmateriaal aangetroffen. De sluiting is gebeurd op grond van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de woning als drugpand doorbroken en de openbare orde hersteld. De woning is verzegeld en omwonenden zijn geïnformeerd over de sluiting.

Hennepplantage aangetroffen

In november 2017 werden de hennepproducten uit het pand aan de Reaal 163 door de politie geruimd. In de woning werd in totaal 80 gram aan henneptoppen en 938 gram aan hennepgruis aangetroffen.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten