Scooter gestolen bij winkelcentrum Streekhof

Bovenkarspel – vrijdag 2 maart, tussen 11 en 14 uur is een scooter gestolen bij het winkelcentrum Streekhof in Bovenkarspel, bij onderstaande ingang. Het gaat om een Piaggo Zip 4t met SP voorkap, zwart gespoten knipperlichten en kenteken FT-938-B. Vergelijkbaar met de foto hieronder. Weet u waar de scooter is? Neem dan contact op met de politie 0900-8844

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten