Waarschuwing acquisitie gemeentegids

Enkhuizen – De gemeente werd geattendeerd op een ondernemer die Enkhuizer bedrijven belt om te adverteren in de gemeentegids. De basisvermelding zou 250 euro kosten.

De gemeente Enkhuizen wil benadrukken niet betrokken te zijn bij dit initiatief. De enige gemeentegids waar de gemeente Enkhuizen bij betrokken is, is die van LokaalTotaal. Deze is in 2016 uitgegeven, sindsdien geeft de gemeente Enkhuizen géén (papieren) gemeentegidsen uit.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten