Opnieuw drugswoning gesloten in Hoorn

Hoorn – Burgemeester Nieuwenburg heeft vandaag een drugswoning aan de Messing in Hoorn voor een maand gesloten. In de woning was een professionele hennepkwekerij actief en werd illegaal stroom afgetapt. De sluiting is gebeurd op grond van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de woning als drugspand doorbroken en de openbare orde hersteld.

Hennepplantage aangetroffen

In november 2017 werd de hennepplantage die zich in het pand aan de Messing bevond ontmanteld door de politie. In de woning werden in totaal 376 hennepplanten aangetroffen.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten