[Video] Flinke brand legt tuinhuisje in as in Enkhuizen

Enkhuizen  – De brandweer van Enkhuizen werd zondag nacht rond 4:00 opgeroepen voor een brand op de camping Enkhuizerzand op de Kooizandweg. Daarbij stond een tuinhuisje in brand.

De brand sloeg in een korte tijd flink om zich heen, maar de brandweer kon voorkomen dat de brand oversloeg. Tijdens het blussen waren er gasflessen aanwezig, maar deze konden worden veiliggesteld. Hoe de brand is begonnen is niet bekend. Het tuinhuisje is flink beschadigd.

 

 

Foto’s RegioWF.nl

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten