Carnavalsoptocht Zwaag was weer een groot feest..!!

Zwaag – Om 13:00 was het weer een feest in Zwaag. De optocht met zo’n 50 deelnemers was weer een groot succes. Het weer zat ons mee, het was koud maar gelukkig wel droog. De optocht duurde tot ongeveer 17:00. Om 18:00 ging De Leuttempel open voor alle optochtdeelnemers, medewerkers en passe-partout houders. Verder voor iedereen toegankelijk, maar Vol = Vol! en om 19:00 startte de prijsuitreiking. De uitslag is ‘s avonds te lezen op deze site.

De uitslagen zijn bekend..!

Publieksprijs: De wicky’s

Goinprijs: Najaa

De prijzen voor de loopgroepen zijn:

1e prijs De Hatseflatsers

2e prijs De PilsPiraten

3e prijs De Partypoppers

De prijzen voor de wagens zijn:

1e prijs de De Wicky’s

2e prijs De Plopkoppen

3e prijs De Biermusketiers

of bekijk ons Live beelden

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten