[Video] Ongeval bij distributiecentrum: man raakt bekneld onder heftruck in Zwaagdijk-Oost

Zwaagdijk- Oost – Donderdagochtend heeft er bij een distributiecentrum aan de Perenmarkt een bedrijfsongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte er iemand bekneld onder een heftruck. De hulpdiensten hebben de persoon bevrijd. De traumahelikopter is hiervoor ook geland en het slachtoffer is hiermee ook naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe erg het letsel van de persoon is, is niet bekend.

 

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten