Burgernet: i.v.m verdachte situatie Enkhuizen

Update – De man is nog niet aangetroffen. Bedankt voor het uitkijken.

Burgernet melding: Enkhuizen – vanwege een verdachte situatie is de politie op zoek naar een blanke man, tussen 20 en 30 jaar oud, ongeveer 1,80 lang, zwarte muts blauwe winterjas wat lange model, en een spijkerbroek aan. Heeft u de man gezien? Bel dan direct 112 en zelf geen actie ondernemen.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten