Voetganger alsnog overleden na ongeluk in dichte mist

Hoogkarspel – De voetganger die op 21 december 2017 werd aangereden op de oversteek plaats in Hoogkarspel is alsnog overleden. Dat meldt het NoordHollandsdagblad.nl Het ongeluk gebeurde op de Tolweg. Een automobilist zag waarschijnlijk de 36-jarige voetganger door de mist over het hoofd, met een botsing tot gevolg.

Lees ook: 36-jarige voetganger raakt gewond na botsing met auto

Na twee dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen is de man zonder vaste woon of verblijfplaats alsnog overleden. De politie heeft de bestuurder ondervraagd en mocht daarna naar huis.

Foto’s: Archief RegioWF/Daniëlle Rood

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten