Gestolen scooter Sym Mio 50 (D27-2BP) toegetakeld terug gevonden

Update – Hoogkarspel – Door de gouden tip is de scooter 30 december terug gevonden op de Koopmanspolder in Wervershoof. De scooter werd 23 december gestolen in Hoogkarspel. Helaas is de scooter flink toegetakeld en zoekt de eigenaar van de scooter getuigen. Mogelijk gaat het om drie jongens met gereedschap, waarvan één kleiner dan de rest. Heeft u iets gezien of bent u getuige. Of heeft u de afgelopen maand onderdelen gekocht voor deze soort gelijke scooter? Dan hoort de politie dit graag. U kunt ze bereiken via 0900-8844

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten