Woensdag zware tot zeer zware windstoten

Regio – Woensdag krijgen we te maken met een westerstorm. In de tweede helft van de nacht zijn er zware windstoten mogelijk van 75-100 km/uur, tijdens buien zijn zeer zware windstoten mogelijk tot 110 km/uur. Overdag houdt de storm tot in de tweede helft van de middag aan. Ook dan zware windstoten van 75-100 km/uur, langs de kust mogelijk tot 110 km/uur. Pas tegen de avond neemt de wind af en verdwijnen de zware windstoten.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten