Felle brand verwoest boerderij compleet in Berkhout

Berkhout – Een boerderij aan het Westeinde in Berkhout is in de nacht van zondag op maandag geheel verwoest door een grote brand. Naast de boerderij stond een stal, maar gelukkig wist de brandweer te voorkomen dat de stal met koeien in vlammen opging. Door de harde wind had de brandweer last met blussen, ook kwamen er vuurvliegjes naar beneden. Of de boerderij door vuurwerk afgebrand is, is nog niet duidelijk.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten