Overval op woning in Zwaag, daders nog op de vlucht

Zwaag – Op donderdagochtend even na 9:15 uur werdt er een burgernet bericht uitgegeven voor een overval op de Dorpsstraat in Zwaag.

Twee jonge mannen drongen rond 09.15 uur de woning binnen, bleven enige tijd binnen en troffen daar de bewoners. De slachtoffers raakte niet gewond, omdat de daders mogelijk niet bewapend waren. De politie was snel ter plaatse, maar de daders waren al snel buiten beeld.

Overval woning Dorpsstraat Zwaag Overval woning Dorpsstraat Zwaag

Omwonenden en getuigen word gevraagd om eventuele details te melden via 0900-8844

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten