Woningoverval loopt anders dan daders gehoopt hadden

Update – Zwaag – Een 37-jarige vrouw, een 48-jarige man en hun 25-jarige zoon zijn vrijdagavond het slachtoffer geworden van een woningoverval. Dit gebeurde in een woning aan de Akkerwinde.

Rond 21.55 uur kwam het stel thuis toen zij bij de voordeur van achteren werden belaagd door twee mannen. De mannen bedreigden de man en de vrouw met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Op dat moment deed de 25-jarige man net de deur open. Met zijn drieën wisten zij vervolgens hun belagers van zich af te schudden en zelf de woning binnen te komen. De mannen sloegen daarna direct op de vlucht in een kleine, grijze auto in de richting van de Hondsdraf waarna de bewoners de politie konden alarmeren. De politie maakte nog een zoekslag, echter de verdachten werden niet meer aangetroffen. De slachtoffers vertelden de politie dat de mannen in het zwart gekleed waren, een capuchon op hadden en gezicht bedekkende kleding droegen. De mannen konden geen buit maken door het kordate optreden van de bewoners.

De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien dat te maken kan hebben met deze woningoverval? Of heeft u andere informatie dat kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contant op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Reacties