Dodelijke verkeersongeval op Markerwaarddijk Dijk afgesloten

Update – De dijk is inmiddels weer geopend voor het verkeer.

Enkhuizen/Lelystad – De Markerwaarddijk tussen Enkhuizen en Lelystad (de N302) is woensdagochtend afgesloten vanwege een ernstig ongeluk. Een auto en een vrachtwagen zijn op elkaar gebotst. Door het ongeval is daarbij iemand om het leven gekomen.

Lees ook: 63-jarige man uit Hoorn overleden na zwaar ongeluk Markewaarddijk

Voor onderzoek is de dijk in beide richtingen afgesloten. Hoelang de dijk afgesloten is, is nog niet bekend.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten