Burgemeester sluit drugswoning in Zwaag

Zwaag – Burgemeester Nieuwenburg heeft vandaag een drugswoning aan de Stolphoeve in Zwaag voor drie maanden gesloten. In de woning was een professionele hennepkwekerij actief en werd illegaal stroom afgetapt. De sluiting is gebeurd op grond van de Opiumwet en het gemeentelijke Damoclesbeleid. Met de sluiting wordt de bekendheid van de woning als drugpand doorbroken en de openbare orde hersteld. De woning is verzegeld en omwonenden zijn geïnformeerd over de sluiting.

Hennepplantage aangetroffen

In oktober 2017 werd de hennepplantage die zich in het pand aan de Stophoeve bevond ontmanteld door de politie. In de woning werden in totaal 282 hennepplanten aangetroffen. Verder werd er 976 gram gedroogde hennep en 200 gram hennepafval aangetroffen.

Reacties