Brandweer snel ter plaatse bij brand in Sportcentrum

Enkhuizen – Dinsdagmiddag rond 13:00 werd er een brand industrie gemeld bij de Sprong in Enkhuizen. Ter plaatse bleek dat er kortsluiting was ontstaan in de meterkast. Volgens omstanders waren de personen die aanwezig waren in het pand zich net aan het omkleden toen er kortsluiting ontstond. Ze konden het pand optijd verlaten, de brandweer heeft het pand geventileerd en en hebben nacontrole gedaan op het dak.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten