Eigenaar voor tweede keer bestolen van gereedschap uit bedrijfsbusje

Enkhuizen – Voor de tweede keer is een eigenaar getroffen van diefstal uit zijn bedrijfsbusje. Dit gebeurde afgelopen nacht op donderdag 23 november en vrijdag 24 november. Het busje stond geparkeerd aan de kruising Vogelkerslaan, Iepenlaan, en de Prunuslaan.

Opnieuw is hij bestolen van zijn dure gereedschap o.a een volledige gereedschapskoffer met handgereedschap, accuboormachine, koudemiddel meterset en koudemiddel weegschaal. Heeft iemand iets gezien, of zijn deze spullen bij u aangeboden? Meldt dit aan de politie met 0900-8844.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten