Ruim tweehonderd ondernemers op ondernemersontbijt gemeente Hoorn

Ruim tweehonderd ondernemers uit Hoorn, Blokker en Zwaag nemen vrijdag 17 november deel aan het ondernemersontbijt van de gemeente Hoorn. Vanwege de grote belangstelling is het ontbijt, op de Dag van de Ondernemer, van het stadhuis verplaatst naar het Van der Valk hotel (Westfriese Parkweg 1).

 

´Met deze bijeenkomst willen we onze waardering tonen voor de hardwerkende ondernemers in onze gemeente´, zegt wethouder Ben Tap van economische zaken. ´Wij willen dat Hoorn een aantrekkelijke gemeente is voor ondernemers en faciliteren ondernemerschap. Het feit dat ruim twee honderd ondernemers komen, toont aan dat Hoorn economisch bloeit en er behoefte is om met elkaar te netwerken. Ook maken wij graag van de gelegenheid gebruik om onze vier accountmanagers, de contactpersonen van de gemeente voor ondernemers, nog eens aan de ondernemers voor te stellen.’

 

De deelnemers, van transportbedrijf tot loopbaancoach, krijgen voorafgaand aan het ontbijt een kort programma voorgeschoteld. Na een welkom van Tap geeft ING-econoom Rico Luman een presentatie over economische ontwikkelingen in Noord-Holland Noord, vertaald naar Hoorn en omgeving. Daarna vertelt Harry Bijl, innovator bij INretail, alles over de noodzaak van profileren en welke keuzes je daarbij moet maken.

 

Ondernemers en andere belangstellenden kunnen zich nog aanmelden via ondernemersontbijt2017@hoorn.nl

 

Programma

 

7.30 – 7.45 uur

Ontvangst met koffie, thee en croissantje

 

7.45 uur

Welkom door wethouder Ben Tap

 

7.50 – 8.10 uur

Presentatie Rico Luman, sector – en regio econoom ING Bank.

Economische ontwikkelingen Noord-Holland Noord, vertaald naar Hoorn en omgeving.

 

8.10 – 8.30 uur

Presentatie Harry Bijl, innovator en inspirator bij INretail.

Profileren: Als ondernemer heb je bestaansrecht als je je kan onderscheiden. Keuzes maken en daarin excelleren.

 

8.30 – 9.15 uur

Ontbijt in foyer

Reacties