Optocht sinterklaas in Enkhuizen

Enkhuizen – Sinterklaas en zijn Pieten komen zaterdag 18 november rond 13:30 uur met hun schip de haven binnenvaren. Vanaf 13.00 uur speelt muziekkorps KSM de eerste sinterklaasliedjes. De burgemeester heet vanaf het bordes Sint en zijn Pieten welkom. De optocht zal via de Dijk en de Prinsenstraat naar de Westerstraat gaan. Om 15.30 uur komt Sint bij het stadhuis aan.

 

Stuur je leukste foto’s naar Info@regiowf.nl of via Facebook hier in de reacties.

 

Foto’s Archief

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten