Botsing tussen drie auto’s op Drechterlandseweg in Grootebroek

Grootebroek – Rond 20:00 werd er een persmelding uitgegeven voor een ongeval met letsel op de Drechterlandseweg in Grootebroek. Ter plaatse bleek dat drie auto’s met elkaar in botsing waren gekomen, waaronder ook een politieauto. Twee personen zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk ontstond door een voorrangsfout die flinke schade aanrichtte aan de auto’s. Twee wagens van de VOA zijn ook ter plaatse gekomen om het ongeval te onderzoeken.

 

Tekst/Foto’s: Daniëlle Rood

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten