Poging tot woningoverval in Bovenkarspel

Bovenkarspel – Maandagavond hebben drie mannen geprobeerd een woning te overvallen aan de Broekerhavenweg in Bovenkarspel. De daders waren op zoek naar een kluis, die volgens de bewoners niet aanwezig was. De mannen waren niet gewapend. De mannen gingen er uiteindelijk vandoor toen de bewoonster één van de masker van de overvallers omlaag trok.

Lees ook: Drie personen aangehouden na overval woning

Één van de mannen werd door een voorbijrijdende getuige aangehouden de andere twee die vluchten de linkerkant op. De politiehelikopter werd ingezet om mee te zoeken naar de daders. Alle drie de verdachte aangehouden.

Tekst/Foto: Daniëlle Rood

Reacties

Eén gedachte over “Poging tot woningoverval in Bovenkarspel

  • 7 november 2017 om 07:40
    Permalink

    Gelukkig hebben we altijd wel
    Iets om over te klagen. Anders is leven zo saai

Reacties zijn gesloten.