Persoon raakt bekneld tijdens eenzijdig ongeluk

Wervershoof – Rond 14:30 werden de hulpdiensten o.a een traumahelikopter opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Markerwaardweg en auto botste tegen een boom. Daarbij raakte twee personen gewond.

Lees ook: Politie zoekt getuigen na ongeval

Een van de twee slachtoffers was bij het ongeval bekneld geraakt in het voertuig. De brandweer heeft de vrouw bevrijd. En is daarna met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk, de politie doet onderzoek.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten