Getuigen gezocht van ongeluk A7

Berkhout – Bij een ongeluk op de A7 ter hoogte van Berkhout zijn dinsdag rond 11.40 uur twee mensen gewond geraakt.

Het voertuig van het tweetal raakte van de weg en kwam tot stilstand tegen een boom. Een 46-jarige vrouw en een 49-jarige man zijn voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

De politie zoekt getuigen van de aanrijding. Daarbij komt de politie graag in contact met de bestuurder van een blauwe auto. Een andere bestuurder, die mogelijk betrokken was bij het ongeluk, is na de aanrijding voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten