Gewonde bij botsing in Hoorn

Hoorn- Rond 20:30 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Oostergouw/Nieuwe Steen in Hoorn. Ter plaatse zijn twee auto’s met onbekende oorzaak in botsing gekomen. Er is minstens 1 persoon voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De berger heeft de twee auto’s opgehaald. De kruising was enige tijd afgesloten waardoor verkeer om moest rijden.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten