Gewonde bij botsing in Hoorn

Hoorn- Rond 20:30 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval met letsel op de kruising Oostergouw/Nieuwe Steen in Hoorn. Ter plaatse zijn twee auto’s met onbekende oorzaak in botsing gekomen. Er is minstens 1 persoon voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De berger heeft de twee auto’s opgehaald. De kruising was enige tijd afgesloten waardoor verkeer om moest rijden.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten