Leerling aangehouden na mogelijk spuiten met stof Martinus College

Grootebroek -De politie heeft een scholier aangehouden voor het spuiten van een stof in het gebouw van het Martinuscollege in Grootebroek. 33 leerlingen en leraren zijn hierdoor flauwgevallen of niet lekker geworden. Dat weet RTL Nieuws. 

De politie denkt dat er expres met een onbekende stof is gespoten. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten. De leerlingen van het Martinuscollege mochten om half twee naar huis. Morgen is de school gewoon weer open. Een groot aantal hulpdiensten waren ter plaatse. In ieder geval acht ambulances en ook de traumahelikopter waren aanwezig bij de middelbare school. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de zaak verder.

Lees ook: Leerlingen en leeraren onwel na vreemde lucht

Reacties