Winkelse alsnog overleden na woningoverval

De 68-jarige Hannie Bakker die in de nacht van 26 op 27 april werd overvallen in haar huis aan de Limmerschouw in Winkel is alsnog overleden aan haar verwondingen. Dat meldt het NoordHollandsdagblad.nl
De politie heeft op allerlei manier geprobeerd de dader van de overval te achterhalen, maar is daar tot nu toe niet in geslaagd. De woning is uitvoerig op sporen onderzocht nadat de dochter van het slachtoffer haar moeder op Koningsdag zwaar gewond op de boven etage vond haar huis vond. Het huis was overhoop gehaald en er waren braaksporen. De dader had de schedel van het slachtoffer ingeslagen. Zij werd met hulp van de brandweer uit haar huis gehaald en met ernstig hersenletsel in het ziekenhuis opgenomen. De politie vermoedt dat het slachtoffer de inbreker heeft betrapt waarna die haar te lijf ging.

Met hulp van buurbewoners is de hele omgeving van de woning meter voor meter uitgekamd op zoek naar sporen. Ook heeft de politie tekstkarren in het dorp geplaatst met getuigenoproepen. Tevens is in de media meerdere keren aandacht aan de overval besteed en ook daarbij werden getuigen opgeroepen zich te melden.

Reacties