Gevonden: Een Yorkshire Terrier

Het hondje is inmiddels terecht bij haar baasje. Bedankt voor het delen!:)
Gevonden: een yorkshire terrier is vandaag in het nassaupark gevonden. Zij is op dit moment in goede handen, maar het hondje moet toch echt weer naar zijn eigen baasje. Het hondje is gechipped, maar helaas niet geregistreerd. Van wie is dit schattige hondje, of is deze van u? Dan kunt u contact opnemen met de redactie!:)

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten