Mogelijke verdachte situatie in Hoorn

Babet Danenberg: 

Vanavond rond 22:00 zagen ik en Justin (Mijn vriend) een verdachte situatie. Toen wij op de Hoornse weg richting Wognum reden zagen wij een oudere man heel dicht achter een jonge meid fietsen. Wij vertrouwden dit niet en keken het even aan. We stopte bij het oude gemeentehuis. Het meisje versnelde haar gang enorm, de man erachter ook. Er zat nog geen 10 cm afstand tussen de 2. Wij kregen het vermoeden dat het meisje zich niet oké voelde en bleven op afstand er achter aan rijden. Man keek een keer achterom en kreeg iets in de gaten. We naderde de kruising van het einde van de Kerkstraat. Meisje ging links af, man rechtdoor richting Westeinderweg. Wij gingen rechts richting Verlengde Kerkweg omdat wij dachten dat de achtervolging afgelopen was. Ik kreeg een raar gevoel in mijn maag en zei tegen Justin dat we moesten omkeren want ik vertrouwde het nog steeds niet. Wij weer terug naar de kruising en JAHOOR de man was omgekeerd en ging in volle vaart de richting weer terug in de richting waar het meisje heen fietste. Gelukkig was het meisje ondertussen weer ergens ingeslagen. Omdat we deze situatie niet vertrouwden hadden we ondertussen de politie ingeschakeld en hier een melding van gemaakt.. De man hebben wij nog een stuk op afstand achtervolgt. Op een gegeven moment kreeg hij in de gaten dat wij hem volgden en ging zich verstoppen langs de weg in bosjes. (Ondertussen reden we al op de Grote Zomerdijk). 1e verstop poging mislukt (wij waren gestopt en zagen hem gegeven moment weer verder fietsen), 2e verstop poging was hij plots echt uit zicht. Hierbij hebben wij de achtervolging gestaakt. We hadden gehoopt dat de politie ondertussen al ter plaatsen zou zijn maar helaas.. Dit was ook de reden dat wij deze man achtervolgden. 
SIGNALEMENT MAN:

– Blauwe spijkerbroek, 

– Bruine jas,

– Witte sjaal

– Kaal met aan de zijkanten wat donsjes. 

– Hij fietste op een zwarte fiets met opvallende wit met roze/rood? gestreepte fietstassen. 
Komt u deze man tegen in een vergelijkbare situatie? Bel 0900-8844

Reacties