Spektakel KNRM reddingbootdag zonder helikopter

Aanstaande zaterdag is het weer reddingbootdag. Helaas gaat de beloofde helikopter demonstratie door onvoorziene omstandigheden niet door. Maar er blijft voldoende spektakel over om deze dag mee te maken. 

Zaterdag 6 mei staan onze zesendertig vrijwilligers klaar om u een onvergetelijke opendag te bezorgen.

De beloofde helikopter demonstraties, die gegeven zouden worden bij Enkhuizen, Andijk, Medemblik, Den Oever en Den Helder gaan helaas niet door, maar er blijft genoeg spektakel over om even langs te komen van tien tot vier in het boothuis op de Compangieshaven in Enkhuizen.

 

Meevaren met de reddingboten voor donateurs of zij die donateur worden, brandweer en ambulancedienst aanwezig voor uitleg en bezichtiging, speurtocht door het boothuis, brandje blussen met de jeugdbrandweer of ervaar hoe het is om in een reddingsvlot te moeten zitten.

Dit en meer kunt u deze dag mee maken.

Meer en actuele informatie vind u op de website www.reddingbootdag.nl

Reacties