Acht personen aangehouden na flinke vechtpartij

Wervershoof – Na een vechtpartij in een café aan de Hoek in Wervershoof zijn vrijdagavond rond 23.00 uur acht personen aangehouden. Het gaat om 3 mannen uit Wervershoof (21, 23 en 25 jaar) en 5 mannen uit Alkmaar (23, 26, 28, 29 en 40 jaar).
Twee verdachten zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De andere zes verdachten zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Tijdens een darttoernooi was er onenigheid ontstaan. De groep mannen uit Wervershoof en de groep mannen uit Alkmaar gingen daarbij met elkaar op de vuist. Tussen beide groepen is over en weer geslagen.
De politie onderzoekt nu wie welke rol gespeeld heeft. Mogelijk volgen er nog meer aanhoudingen. Getuigen die nog niet gesproken hebben met de politie kunnen bellen met 0900-8844.

Reacties