Desperados Rock’n’Roll SUNday

Hoorn schudt op zijn grondvesten op 28 mei: het is weer Desperados Hoorn Rock’n’Roll SUNday!

Op zondag 28 mei is het tijd voor de petticoats en vetkuiven, want dan wordt voor de tiende keer het Desperados Hoorn Rock’n’Roll SUNday festival georganiseerd. Je kunt gratis genieten van de rock’n’roll sfeer en onvervalste rockabilly muziek in en om meer dan 20 deelnemende cafés in de Hoornse binnenstad.

Omdat dit de tiende en laatste keer is dat Hoorn Rock’n’Roll SUNday wordt georganiseerd, pakt het comité dit jaar extra uit, met dank aan de giften van Gemeente Hoorn en onze crowdfunders! Er is een verrassingsact geboekt die je tussen 14.00 uur en 16.00 uur op ludieke wijze helemaal in de rock’n’roll stemming brengt. Ook staat er een Photobooth waar je gratis leuke kiekjes van jezelf kunt laten maken. De Photobooth staat van 15.00 tot 17.00 op de Rode Steen en van 17.00 tot 19.00 uur op de Dubbele Buurt.

Kom om 14.30 uur naar Huis verLoren, waar dansschool Jump Up Boogie Woogie een dansdemonstratie geeft waarbij je de coole moves kunt afkijken. Heb je een bad hair day, blijf dan nog even in Huis Verloren, want Sleezy Tiki Barbershop is aanwezig om de heren de nodige vetkuiven aan te meten.
Vanuit alle windstreken van de wereld strijken ruim 23 bands en acts neer in de deelnemende Hoornse cafés, vanaf 15.45 uur tikken de drummers af.

Dit jaar is de afterparty in Café 80’s om 21.00 uur met Jake Calypso and His Red Hot onder swingende begeleiding van DJ Thomas. Genoeg te zien, beluisteren en te beleven dus op deze zondag. Zien we jou ook?
Vergeet je ook niet om bij de stand in huis verLoren het enige echte Hoorn Rock’n’Roll t-shirt aan te schaffen? Voor slechts €10,- is hij van jou.

Rock’n’Roll SUNday is op zondag 28 mei, start om 14.00 uur en duurt tot in de kleine uurtjes. Toegang gratis!

 

Bekijk het programma en alle bijzonderheden op onze vernieuwde website:

www.rocknrollhoorn.nl

Ontvang het laatste nieuws door onze pagina op Facebook te liken: www.facebook.com/hoornrocknrollsunday

 

Reacties