Schooltuinen wat minder leuk

Enkhuizen – Vandaag de eerste dag op de schooltuinen! Prachtig mooi weer om te tuinieren en zeer enthousiaste leerlingen.
Toen we vanmorgen op de tuin kwamen, werden we verrast door het ontbreken van onze picknicktafel! Deze picknicktafel hebben wij gesponsord gekregen en tijdens NLdoet op 10 maart in elkaar gezet. Op dinsdag hebben wij in de tuin gewerkt en hij stond er nog mooi op zijn plaats. Vanmorgen vonden wij alleen nog maar de moeren die er lagen…. De schooltuin ligt nota bene achter gesloten hek met een sloot er omheen.
We kregen wel te horen dat op de nacht van dinsdag op woensdag rond half elf ‘s avonds er veel gerommel is gehoord bij de sloot en er een lange man is gesignaleerd die met de delen hout op zijn schouders op de fiets reed door de Violenstraat.
Een oproep: staat er ineens vanaf woensdag een mooi nieuwe picknicktafel (opklap bankjes) bij de buur? misschien is die tafel van de schooltuin?

De picknicktafel wordt tijdens NLdoet in elkaar gezet.

De lege ruimte waar de picknicktafel op stond

 

Reacties