Opening Aldi een groot succes!!

ENKHUIZEN – Woensdag 29 maart werd om 08.30 uur feestelijk de nieuwe Aldi-vestiging aan het Rode Paard 1 in Enkhuizen geopend. Deze vestiging in Enkhuizen is onderdeel van het vernieuwde Aldi-concept.

De supermarktketen hoopte gelijk bij de opening op een grote toeloop. Zo kregen de eerste 400 klanten bij aankoop van minimaal € 10,- een tas met een aantrekkelijke prijs. Door een kraskaart open te krassen, werd de prijs zichtbaar: van bijvoorbeeld een tablet tot waardebon van € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer konden krijgen was er een gratis Aldi-tas.

De opening werd verricht door de trotse filiaalleider mevr. Samantha van Geelen: “Het heeft even op zich laten wachten maar nu is het dan toch zover. Met gepaste trots mogen wij als team in het nieuwe filiaal in Enkhuizen aan de slag, geheel volgens het vernieuwende Aldi-concept. We gaan dit echt vieren. Mijn team en ik heten u van harte welkom!”


Aldi Foodtruck
Om een extra lekkere impuls te geven aan de feestelijke opening, stond er een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar werden kleine gerechtjes aangeboden. Klanten konden kennis maken met diverse recepten, vers klaargemaakt, natuurlijk met de producten van Aldi. In de weken na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Openingstijden

Het nieuwe filiaal aan het Rode Paard beschikt over bijna 80 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag t/m donderdag en zaterdag van 08.30 tot 20.00 uur, op vrijdag van 08.30 tot 21.00 uur en op zondag van 08.30-18.00 uur.

Reacties