Bus rijdt door na aanrijding scootmobiel

Hoorn 03/03/2017 Getuigen gezocht!
Vandaag rond 15.45 uur heeft er een aanrijding tussen een scootmobiel en een witte, vermoedelijk VW Transporter plaatsgevonden op het Aagje Dekenplein ter hoogte van Snackbar van Ree. De bestuurder van de bus kwam uit de richting van de Rijnweg en heeft de bestuurder van de scootmobiel, die vanaf het winkelcentrum kwam aanrijden, richting de Patio, aangereden en is vervolgens doorgereden. De bestuurder van de scootmobiel is met de schrik vrijgekomen maar heeft flinke schade aan zijn scootmobiel.
Politie Hoorn is op zoek naar omstanders die mogelijk het kenteken van het voertuig hebben gezien of genoteerd of iets over het voertuig dan wel de bestuurder kunnen vertellen. Wij verzoeken deze personen om contact op te nemen met 0900-8844 of kom langs aan het bureau. Registratie 2017044660

Bron/foto: PolitieBasisteamHoorn 

Reacties