Ontvoerde Hoornse vrouw moest ontlasting eten en seks hebben met meerdere mannen

HOORN Een Hoornse vrouw is gedurende twee en een halve maand door een man ontvoerd, stelselmatig verkracht en gemarteld. Ook werd ze afgeperst en bedreigd.

Dat gebeurde tussen half december 2015 en eind februari 2016. De verdachte, Mustapha el N., heeft ook nog sigaretten op haar lichaam uitgedrukt, met een vuurwapen in haar richting geschoten en tienduizenden euro´s van haar gestolen. 

El N. heeft vandaag op de inhoudelijke behandeling van de in de rechtbank bekend dat de beschuldigingen kloppen. Hij leerde zijn slachtoffer op een datingwebsite kennen en begon haar vrijwel meteen af te persen. El N. zou een schuld van 100.000 euro hebben bij de Purmerendse afdeling van motorclub Satudarah. 

Urine drinken

Het slachtoffer verklaart dat zij vervolgens vastgebonden werd en seks moest hebben met meerdere mannen. El N. vroeg daar geld voor en stak dat in eigen zak. Ook moest ze urine drinken, ontlasting eten en de anus van El N. schoonlikken nadat hij naar de wc was geweest. Verder moest ze harddrugs gebruiken, werd ze gechanteerd met expliciete seksfilmpjes en beschoten met een pistool. Na die beschieting werd ze gedwongen om zelf de hulzen op te zoeken. 

Verdachte El N. geeft toe dat hij die dingen heeft gedaan. Hij zegt dat hij in die periode vrijwel constant onder invloed van harddrug GHB was.

Bron: RTVNH 

Reacties