Jerrycans gevonden met brandstof in kofferbak 

UPDATE Oosterblokker – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag twee mannen van 23 en 25 jaar uit Amsterdam aangehouden op verdenking van diefstal van brandstof.

 Agenten zagen op de Zuiderdracht twee auto’s opvallend dicht achter elkaar rijden. Ze besloten de auto’s staande te houden en de inzittenden en de kentekens  te controleren. In een van de auto’s  troffen de agenten vijf jerrycans  met brandstof aan.  Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor en de auto en de jerrycans  zijn in beslag genomen. Zaaknummer 2017006168

Afgelopen nacht, van zondag 8/1 op maandag 9/1, is door de Politie een vijftal jerrycans met brandstof in de kofferbak van een auto aangetroffen. De politie heeft sterk het vermoeden dat de inzittenden op een niet legale wijze ‘getankt’ hebben. Daarom is de politie opzoek naar informatie aangaande de mogelijke herkomst van de brandstof en/of de jerrycans. Heeft u informatie voor ons, neem via 0900-8844 contact op met vermelding van het zaaknummer 2017006168.

Reacties