FAMILIE WOEST OM DIEFSTAL JUWELEN DODE MOEDER

WERVERSHOOF – De familie Koomen uit Wervershoof zijn er helemaal kapot van. Inbrekers hebben onder meer dierbare juwelen van hun overleden moeder en vrouw gestolen net als andere dierbare spullen. Tegenover NH laat één van dochters weten dat ze ‘razend en verdrietig zijn’.

In de nacht van zaterdag op zondag sloegen de dieven hun slag in de woning van Kees Koomen aan de Driehuizen in Wervershoof. “Ze hebben van alles gestolen wat van mijn overleden moeder was”, vertelt dochter Julia. “Onder meer een ketting van goud met vier kinderkopjes van ons alle vier en haar gouden trouwring waarin staat Klaas 11-9-1980.”
De gestolen juwelen hebben een enorme emotionele waarde voor de familie. “Zo is er ook een bloedkoralen ketting, armband en oorbellen gestolen. Die zijn speciaal gemaakt toen onze moeder aan de chemo zat en vocht tegen de vreselijke ziekte kanker.” Verder is het trouwboekje van Julia’s ouders en andere spullen die op hun naam stonden zijn weg, net als nog meer juwelen. “Stom, maar we hebben er nooit over nagedacht om er foto’s van te maken. Dat besef je nu pas.”

De familie roept getuigen op die iets verdachts hebben gezien of wat hebben gehoord om zich te melden. Ook als één van de dierbare spullen is gevonden. Dat kan via de Facebookpagina van Claudia Huiden-Koomen.

Bron : WEEFF

Reacties