VIDEO: Jamie Saunders bedreigt broer Dean: “Voor jou gaat een bom ontploffen”

HOORN Jamie Saunders heeft in een videoboodschap keihard uitgehaald naar zijn grote broer Dean. De jongste telg van de Hoornse Saunders-familie zegt dat hij een onaangename kerstverrassing voor zijn broer heeft.

“Voor jou gaat een grote bom ontploffen”, begint hij zijn dreigement. “Dean is een teringlijer, dit is de laatste keer dat je mij onder de bus gooide. Je dacht dat ik het niet zou doen he? Maar kennis is macht. Egocentrische, onder-de-bus-gooiende sadist.” Zijn tweeënhalf minuten durende verhaal sluit Jamie geheel in kerststijl af met de woorden: “Merry Christmas, you filthy animal.”

Dean reageert tegenover Shownieuws op de heftige bedreiging. Hij is zo bang dat hij zou zijn ondergedoken op een geheim adres. “Een week geleden kreeg ik een brief van hem waarin hij 5.000 euro eist binnen 24 uur. ‘Anders maak ik jou helemaal kapot’, schreef hij. Die jongen heeft zware geldproblemen en als ik hem niet help wil hij me helemaal kapot maken.”

Cokeverslaving

Dean vertelt dat zijn vader de ruzie nog heeft geprobeerd te sussen, maar dat de escalatie door een cocaïneverslaving en geldproblemen komt. “Hij zegt ‘voor jou gaat er een bom ontploffen’. Hij is echt in staat om een bom te laten ontploffen. We zijn doodsbang. Ik hoop dat hij opgepakt wordt of in een kliniek komt.”


Bron: RTVNH.nl 

Reacties