Getuigenoproep mishandelde poes

Medemblik – De dierenpolitie is op zoek naar mensen die mogelijk informatie hebben over de verdwijning, mishandeling en/of het overlijden van een poes in Medemblik.

De poes, genaamd Vlekje, werd op 17 december aangetroffen door een wandelaar in het Nesbos – Medemblik/Onderdijk. De poes bleek overleden en ernstig mishandeld te zijn. Of de mishandeling is gepleegd toen de poes nog leefde of nadat hij is overleden, is nu nog niet duidelijk. Daarom heeft de dierenpolitie een onderzoek ingesteld en wordt op het stoffelijk overschot nader forensisch onderzoek verricht.

De eigenaresse heeft de poes nog gezien toen deze in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 december rond middernacht naar buiten toe ging. Dit was in de omgeving van de Achtereiland en de Pekelharinghaven. Daarna is de poes niet meer gezien, totdat het stoffelijk overschot van de poes door een voorbijganger werd aangetroffen op zaterdagmiddag 17 december rond 13.00 uur in het Nesbos.

Heeft u iets verdachts gezien in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 december of op zaterdag 17 december, dat te maken kan hebben met de verdwijning over het overlijden van Vlekje, meld dit dan s.v.p. bij de politie in Hoorn via 0900-8844 of via tel.nr. 144.

Heeft u informatie, maar blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000

Reacties