Jongen beroofd van portemonnee 

Enkhuizen – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaats vond op vrijdagmorgen op de Westerstraat in Enkhuizen. 

Omstreeks 00.45 uur liep een 20-jarige man uit Enkhuizen via de Westerstraat, door een steegje naar de Clarissenplaats. Hier passeerde hij drie mannen, die bij een supermarkt stonden. Bij de kruising met de Driebanen werd het slachtoffer plotseling tegen de grond geduwd. Vervolgens werd hij door een van de mannen hard in zijn buik en op zijn ribben gestompt. De overvaller doorzocht vervolgens de kleding van het slachtoffer, waarna hij er met de portemonnee (met onder anderen bankpassen) van het slachtoffer vandoor ging. Tijdens de straatroof hielde de twee andere mannen zich afzijdig.
De verdachten rende richting de Vijzelstraat. Hier stapten zij op fietsen en reden zij weg.

De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Reacties