Twee ongevallen vijf meter van elkaar op de Drechterlandseweg  Hoogkarspel

Hoogkarspel – De hulpdiensten kregen rond 17:32 een melding voor ongeval materieel op de Drechterlandseweg in Hoogkarspel. Te plaatsen bleek het om een kop-staart botsing tussen vier auto`s te gaan, waaronder een Tesla.  Door de botsing moest een persoon mee naar het ziekenhuis voor controle. Één van de auto`s kwam er beter vanaf, en kon verder rijden. De andere drie voertuigen werden opgehaald door een bergingsbedrijf. De Tesla waren ze langer mee bezig, omdat deze blokkeerde op de handrem.

Toen de berging eenmaal bezig was, gebeurde vijf meter verder opnieuw een kettingbotsing op de andere rijbaan. Hierbij botste 5 auto`s op elkaar. Waardoor er meer begingsbedrijven moesten komen. Gelukkig raakte er bij deze botsing niemand gewond, wel werden er aantal auto`s weggesleept.

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Reacties