MAN IN HOORN LAAT MEISJES GESLACHTSDEEL ZIEN

HOORN – De politie is op zoek naar een man die uit de bosjes sprong en zijn geslachtsdeel liet zien toen twee jonge meisjes voorbijliepen. Dit schrijft het NHD.
Het gebeurde maandagmiddag tussen half vijf en vijf uur bij het Nelson Mandelapark aan de Gording in Hoorn. De man was snel verdwenen doordat er iemand in de buurt was, die zijn honden uitliet en de meisjes te hulp schoot.

De naburige Montessorischool heeft voor de zekerheid dinsdag de ouders van haar leerlingen een brief gestuurd waarin van het voorval melding wordt gemaakt.
Volgens de moeder van een van de meisjes ging het om een blanke man van rond de 40 jaar, met een tenger figuur, blond stekelhaar en een rode lange jas.

Hij had een rode rugtas ’met blauwe boogjes’ bij zich en droeg aan een voet een schoen en aan de andere alleen een kapotte sok. „Mijn dochter heeft een fotografisch geheugen”, verklaart ze. „Hoe meer mensen het weten, hoe beter. Dan kunnen we er met z’n allen een beetje op letten.”
Opmerkelijk is dat de politie van de man die uit de bosjes sprong ’met zijn broek op zijn knieën’ ook nog een ander signalement heeft.
Daar gaat het om een licht getinte man, 1.75 meter lang, normaal postuur, met zwarte spijkerbroek, zwarte jas, zwarte schoenen en een zwarte trui met wit plaatje.

Een woordvoerster zegt dat dit een van de redenen is dat de politie over het algemeen terughoudend is met het geven van signalementen.
De politie wil graag in contact komen met mensen die meer denken te weten, in elk geval met de man die zijn honden uitliet toen het gebeurde. Denk jij iets te weten naar aanleiding van het signalement bel dan met 0900-8844 of 0800-7000 anoniem.
Bron:Weeff

Reacties