Multiculturele dag Bonte Veer Enkhuizen

Enkhuizen – In wijkcentrum en eetcafe De Bonte Veer in Enkhuizen vindt zaterdag 5 november van 15:30 tot 19:30 uur een multicultureel evenement plaats. Welwonen organiseert de Landendag in samenwerking met veel vrijwiligers en sponsors dit jaar voor de vijfde keer. De opbrengst van het evenement gaat dit keer naar Stichting de Vlieger, die opkomt voor arme mensen in Zimbabwe, Roemenië, Hongarije, Nepal en Gambia. 

Bezoekers kunnen kennismaken met Sri Lanka, Polen, Peru, Indonesie, Nepal, Myanmar en Zimbabwe en de bijzondere gerechten en typische lekkernijen uit deze landen. Tevens kan iedereen genieten van muziek en dans. Er zijn optredens van Menno Bruijn en Paco met muziek uit Senegal. Ook voor de kinderen zijn er diverse activiteiten: onder andere een leuke knutselactiviteit van vereniging jeugdbelangen. En natuurlijk weer een loterij met mooie prijzen met een aparte kinderronde.

 

Veel mensen zetten zich belangeloos in voor deze landendag: de welzijnwerkers, Van Ark Kungfu Academie, Menno Bruijn en Paco. De landendag wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoring van de Pools supermarket Venhuizen, Smaragd Reizen, Stichting Holland Building Nepal, B&B Karnemelkhuys en wijkcentrum en eetcafe de Bonte Veer.

Reacties