Binnenkort nieuwe rage in Nederland? Maar niet iedereen is blij

Regio- Er komt binnenkort een nieuwe game app in Nederland. Genaamd: Pokemon Go. Het nieuwe spel moest nog wachten in Nederland, vanwege server problemen. Maar een handig iemand kan hem nou al downloaden. Het game heeft positieve kanten, zo moet je naar buiten om Pokemons te vangen, zo ben je lekker op stap. Het nadeel is dat de Pokemons overal verstopt zitten, zoals brandweer karzenes, politie bureaus + je let niet meer op het verkeer. 

Hier in Enkhuizen heeft onze redactie ook de app uitgeprobeerd. Natuurlijk hebben wij ook al Pokemons gevonden, maar welke Pokemon zou er nou in de Westerstraat zitten?? En wie weet staan wij binnenkort te strijden in de gym op het Koperwiekplein?


Je moet nog helaas wachten op de app, maar de ontwikkelaars verwachten dat hij binnenkort ook in Nederland te verkrijgen is.

Reacties