​Man dobbert in gestolen bootje op IJsselmeer

    

ENKHUIZEN – Dinsdagochtend heeft de politie een 25-jarige man uit Enkhuizen aangehouden op het Dirk Chinaplein. Hij wordt verdacht van het stelen van een boot.


Omstreeks 09.45 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat een persoon in een bootje op het IJsselmeer was aangetroffen. De reddingsbrigade heeft het bootje naar de kade gesleept. De Enkhuizenaar die in het bootje zat, had een onsamenhangend verhaal over hoe hij daar terecht was gekomen.
De eigenaar van de boot, een 31-jarige man uit Enkhuizen, verklaarde dat de man de boot had gestolen en wenste aangifte te doen. De agenten besloten de man aan te houden. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Later op de dag mocht de man het bureau weer verlaten.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten