Buitenbrand Bodijnhof in Hoorn

Hoorn – Maandagavond even na 6uur werd de brandweer van Hoorn Centrum gealarmeerd voor een buitenbrand op de Bodijnhof in Hoorn. Toen de brandweer gearriveerd was, bleek dat een aantal kinderen met lucifers en een vloeibare spray aan het klooien waren waarop er een deel van een heg begon te roken. De buren hebben zelf de brand geblust, de brandweer heeft een nacontrole uitgevoerd. De kinderen zijn duidelijk aangesproken door de politie.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten