Auto te water in Zwaag

ZWAAG – Een oudere man is zondagmiddag rond 17.50 uur met zijn auto het water ingereden op de Schouwmeester in Zwaag.
De bestuurder ging door onbekende oorzaak vanaf de weg rechtdoor de sloot in. Omstanders en toegesnelde agenten schoten het man direct te hulp. Zij zijn het water ingegaan en hebben de man uit zijn auto gehaald.
Het slachtoffer raakte lichtgewond en is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Zijn auto raakte total loss en is meegenomen door een bergingsbedrijf.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten