Twee nieuwe aanhoudingen in witwasonderzoek

Zwaag – In een witwasonderzoek, waarvoor op 17 december 2015 een toen 51-jarige inwoner van Zwaag werd aangehouden, heeft de politie dinsdag en woensdag twee nieuwe verdachten aangehouden.
Het gaat om twee mannen van 43- en 49 jaar, afkomstig uit Oosterblokker en Blokker. Zij worden verdacht van het faciliteren van witwassen. De politie onderzoekt of zij de 51-jarige man uit Zwaag hebben geholpen om zijn crimineel verdiende geld wit te wassen. De aangehouden verdachten zitten nog vast. De man uit Zwaag zit niet meer vast, doch is nog wel steeds verdachte in dit onderzoek.

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten