Medische noodsituatie in Bovenkarspel

Bovenkarspel – Donderdagmiddag rond 10 voor half 4, werd de meldkamer gebeld dat er een jongetje ten val was gekomen. Dit gebeurde in een woning aan de Dr. Flemingstraat in Bovenkarspel. De meldkamer zetten hiervoor ook het Mobiel Medisch Team in. Toen eenmaal de 2 ambulances ter plaatsen waren, was de situatie al snel onder controle. En kon gelukkig de traumahelikopter op het VU blijven.

imageimage

Reacties

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten